In His Footsteps! Jesus The Good Shepherd!

Jong en Vrij Israel Tour 2018  (02 - 09 mei)

In His Footsteps! Jesus The Good Shepherd!

Met o.a. Galilea, Dode Zee,  Jeruzalem en nog meer!  Jij gaat toch ook mee? 

Een unieke kans om een prachtige rondreis door Israël te maken in het jaar waarin Israël haar 70-jarig bestaan viert!

Jezus beter leren kennen dan ooit! Hem ontmoeten! Je door Hem geliefd weten! Naar Hem luisteren! Door Hem aangeraakt worden! Vol van Hem worden! Hem volgen! Gaan in Zijn voetstappen! Wandelen met Hem!  Kortom een reis die je leven op bijzondere wijze zal verrijken!

Eerst ga je op weg naar Galilea  en raak je (nog meer) onder de indruk van Jezus bediening! Nieuw in deze reis zal een bezoek aan de berg Hermon zijn, de berg der Verheerlijking. Hier klonken de woorden van onze Hemelse Abba: “Deze is mijn Zoon, in wie Ik mijn welbehagen heb, hoort naar Hem!”  En ook Magdala, de plaats waar Maria van Magdala woonde, is nieuw. Maria was één van de vrouwen, die Jezus dienden en Hem na zijn opstanding als eerste zagen. In het oude Magdala ga je ook een synagoge zien uit Jezus tijd. En we bezoeken ook de schitterend nieuw gebouwde en moderne kerk, waar op bijzondere wijze de vrouwen worden geëerd, die Jezus tijdens zijn bediening dienden. Deze plek moet je dan ook gezien hebben! 

Een heerlijk moment wordt de boottocht op het meer van Galilea. Op weg naar Jeruzalem horen we opnieuw, maar nu bij de doopplaats van Jezus tegenover Jericho: “Deze is mijn Zoon, de geliefde, in wie Ik mijn welbehagen heb.” Een leuke ervaring zal het dobberen op het water van de Dode Zee zijn. Goed om te weten, dat de Bijbel vertelt dat er een moment gaat komen, dat dit water tot leven zal worden gewekt en er weer vissen zullen zwemmen! Op weg naar Bethlehem komen we langs de woestijn van Judea en zien we de omgeving waar Jezus werd verzocht  door het rijk der duisternis zonder toe te geven. We bezoeken in Bethlehem de Shepherds Fields en zien in één van de grotten een zelfde kribbe als die waarin Jezus werd geboren. 

Jeruzalem wordt het hoogtepunt van de reis! De stad van de Vrede! De stad waar Abba voorzag in Het Offer! Vanaf de Olijfberg maak je een wandeling naar de hof van Gethsemane en volg je de lijdensweg van Jezus naar Golghotha. Het is ongelooflijk hoe diep Jezus voor jou is gegaan! ! In de Graftuin ga je genieten van zijn tegenwoordigheid. En hoe gaaf zal het zijn om tijdens de Emmaüs wandeling  zelf te ervaren dat je hart helemaal warm wordt van de woorden die Hij persoonlijk tot je spreekt.  

Klik hier voor het uitgebreide reisprogramma