Special: Israel Grace & Worship Tour met pastor Joseph Prince!

         

 

Aanmelden alleen nog op aanvraag!

Israel Grace & Worship Tour met pastor Joseph Prince 

Eind februari 2016 is pastor Joseph Prince in Israël en zal hij opnieuw tijdens de TBN Conference op diverse plekken spreken, waaronder het  Davidson Center in Jeruzalem, het Zemach Amfitheater bij het Meer van Galilea en het Ceasarea Amfitheater. Jij kunt daar bij zijn! Mozaïek Travel organiseert opnieuw een rondreis door Israël en volgt het programma waar Joseph Prince spreekt. De rondreis start in Ariel. Van daaruit vertrekken we voor de rondreis met diverse excursies naar de woestijn, de Dode Zee, Bethlehem, Galilea, Ceasarea en natuurlijk Jeruzalem. Een boottocht op het meer van Galilea zal zeker niet ontbreken! Kortom een reis en ervaring die je niet wilt missen!

 

De reissom voor deze 9-daagse complete rondreis bedraagt 1495,= . Dit is inclusief vliegreis, hotelovernachtingen op basis van een 2-persoonskamer en half pension in uitstekende hotels, lunches, excursies, reisleiding, gids, samenkomsten met pastor Joseph Prince, infomeeting vooraf en een programmaboekje. Fooiengeld voor chauffeur, gids en hotelpersoneel en een bedrag voor flesjes water zijn exclusief en worden in Israël afgerekend. Natuurlijk zijn reisverzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard voor eigen rekening.  

Schrijf je nu in!  Aanmelden kan alleen nog op aanvraag!

Ja, dit is een unieke kans om pastor Prince live mee te maken in Israël, maar nog mooier is het om tijdens deze reis een persoonlijke ontmoeting met Jezus te hebben! Je geloofsleven zal een nieuwe impuls krijgen!    

Bekijk het uitgebreide reisprogramma