Special: Israel Grace & Worship Tour met pastor Joseph Prince en Joël Osteen!

         

 

 

Israel Grace & Worship Tour 2018  met pastor Joseph Prince en Joel Osteen 

Voorjaar 2018 zijn pastor Joseph Prince en Joël Osteen in Israël en zullen zij samen tijdens de TBN Conference op diverse plekken spreken, waaronder , het Zemach Amfitheater bij het Meer van Galilea, Ein Gedi  en het Ceasarea Amfitheater. Jij kunt daar bij zijn! Mozaïek Travel organiseert opnieuw een rondreis door Israël en volgt het programma waar Joseph Prince spreekt. De rondreis start in Ariel. Van daaruit vertrekken we voor de rondreis met diverse excursies naar de woestijn, de Dode Zee, Bethlehem, Galilea, Ceasarea en natuurlijk Jeruzalem. Een boottocht op het meer van Galilea zal zeker niet ontbreken! Kortom een reis en ervaring die je niet wilt missen!

 

De reissom voor deze reis  zal zijn inclusief vliegreis, hotelovernachtingen op basis van een 2-persoonskamer en half pension in uitstekende hotels, lunches, excursies, reisleiding, gids, samenkomsten met pastor Joseph Prince, infomeeting vooraf en een programmaboekje. Fooiengeld voor chauffeur, gids en hotelpersoneel en een bedrag voor flesjes water zijn exclusief en worden in Israël afgerekend. Natuurlijk zijn reisverzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard voor eigen rekening.  

Laat ons weten, dat je belangstelling hebt! Dan nemen we contact met je op zodra de exacte data en details van de reis bekend zijn. Natuurlijk vind je de informatie dan ook op onze website 

Ja, dit is een unieke kans om pastor Prince live mee te maken in Israël, maar nog mooier is het om tijdens deze reis een persoonlijke ontmoeting met Jezus te hebben! Je geloofsleven zal een nieuwe impuls krijgen!    

Bekijk het uitgebreide reisprogramma