Special: Israel Grace & Worship Tour met pastor Joseph Prince en Joël Osteen!

 

         ..

 

 

Israel Grace & Worship Tour 2018  met pastor Joseph Prince en Joel Osteen  (5-12 maart)

2018 zijn pastor Joseph Prince en Joël Osteen in Israël en zullen zij samen tijdens de TBN Conference op drie locaties spreken, waaronder het Zemach Amfitheater bij het Meer van Galilea, Jeruzalem en het Ceasarea Amfitheater. Jij kunt daar bij zijn! Mozaïek Travel organiseert opnieuw een rondreis door Israël en sluit aan bij de TBN conferentie op de momenten dat Prince en Osteen zullen spreken. De rondreis start in Ariel. Van daaruit vertrekken we voor de rondreis met diverse excursies naar de woestijn, Masada(!), de Dode Zee, Bethlehem, Nazareth Village,  Galilea met natuurlijk een boottocht op het meer, Caesarea en vanzelfsprekend Jeruzalem. Een unieke ervaring zal ook de Emmaüs wandeling zijn: zal jouw hart deze reis ook zo vol worden met de woorden die Jezus sprak? Het zal een reis en ervaring worden, die je niet had wilPolen missen!

De reissom voor deze reis  bedraagt € 1695,= p.p.  inclusief vliegreis, hotelovernachtingen op basis van een 2-persoonskamer en half pension in uitstekende hotels, lunches, excursies, reisleiding, gids, samenkomsten met pastor Joseph Prince en Joel Osteen,  infomeeting vooraf en een programmaboekje. Fooiengeld voor chauffeur, gids en hotelpersoneel en een bedrag voor flesjes water zijn exclusief en worden in Israël afgerekend. Natuurlijk zijn reisverzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard voor eigen rekening. 

Ja, dit is een unieke kans om de pastors Joseph Prince en Joel Osteen live mee te maken in Israël, maar nog mooier is het om tijdens deze reis een persoonlijke ontmoeting met Jezus te hebben! Je geloofsleven zal een nieuwe impuls krijgen! Geef je op en maak het mee!

Bekijk het uitgebreide reisprogramma