Wor(l)d of Grace Tour Singapore

Ga mee en beleef het allemaal!

Avontuur, Oosterse culturen, duiken, heerlijk eten, super kerkdiensten en nog veel meer! Ga mee met deze Word of Grace Tour. We vliegen eerst naar Singapore. Van hieruit maken we uitstapjes naar Indonesië en Maleisië.

We brengen enkele dagen door op het romantische Indonesische eiland Bintan niet ver van Singapore. We verblijven ook enkele dagen op het eiland Tioman, een waar paradijs voor zonaanbidders en een prachtige plaats om te kunnen duiken. Dit eiland ligt voor de Oostkust van Maleisië. Gewoon snorkelen kan trouwens ook. Overal zie je prachtig gekleurde vissen en bijzondere koralen. We overnachten in een resort en worden goed verzorgd.

In Singapore is er van alles te doen

Je kijkt je ogen uit in deze wereldstad en voormalige Engelse kolonie. Reizen doe je met de metro, de bus of gewoon met de taxi. Allemaal heel goedkoop! Shoppen kun je tijdens de summer sale totdat je geen winkel meer kunt zien. Of heerlijk eten in één van de foodcenters. De Chinese keuken, de Maleise keuken, de Indiase keuken of gewoon de Westerse keuken. Het kan allemaal! Wat dacht je van een bezoek China Town of Little India. Orchard Road moet je gewoon gezien hebben evenals Sentosa Island of Clarke Quay en Boot Quay. Een boottochtje met een rivertaxi op de Singapore River mag ook niet ontbreken. En een nachtsafari in de Singapore Zoo en de Botanic Garden natuurlijk ook niet.

Als klap op de vuurpijl beleef je diverse diensten van New Creation Church. Wel eens jongelui met duizenden in de rij zien staan, om een kerkdienst te kunnen bijwonen? Hier gebeurt dat echt! Als je echt naar een frisse wind door je geloofsleven verlangt, dan mag je deze diensten eigenlijk niet missen. Een geweldige muziekband, heerlijke stoelen en super preken. Tien tegen één, dat je de volgende dienst er weer bij wilt zijn. Wat het geheim van deze reis is? His Word of Grace and Righteousness.