Maak kennis met Mozaïek Travel

Mozaïek Travel biedt uitstekende vakantiereizen aan. Onze reizen kenmerken zich door kwaliteit en service en een persoonlijke benadering van onze deelnemers. Geen financiële “verrassingen” tijdens de reis. Vooraf is duidelijk wat bij de prijs inbegrepen is. Tijdens de reis is er aandacht voor alle deelnemers. Dagelijks boeiende en inspirerende studies in een gezellige sfeer. Een enthousiaste en ervaren reisleider en een deskundige gids zorgen voor de uitstekende begeleiding.

De vakantiepret begint overigens al voor de reis

Dan is er voor alle deelnemers een ontmoeting. Iedereen wordt goed geïnformeerd en er is gelegenheid, om elkaar al vast te leren kennen. Natuurlijk is het ook mogelijk vragen te stellen over de reis. Op verzoek wordt een gezellige reünie gehouden; om nog even na te kunnen genieten.

Hoe we aan onze naam komen?

Tijdens onze reizen maken de deelnemers kennis met andere culturen en de bewoners en het landschap van een ander land. Samen vormen ze een prachtig kleurrijk en bont geheel, één groot mozaïek. Vaak zien we in kerken, musea en overgebleven ruïnes afbeeldingen terug in de vorm van een mozaïek. Ze tonen b.v. belangrijke gebeurtenissen en personen.
Ook in de Bijbel lezen we over de veelkleurigheid van God. De Here Jezus zegt: "Ik ben gekomen opdat zij hebben leven en overvloed". Hij wekt ons tot nieuw leven en brengt er weer hoop en kleur in. Gods veelkleurigheid doet ons schitteren en leidt ons van heerlijkheid tot heerlijkheid!